Orientalny serwis ChinskiePrzepisy.pl

Orientalne Składniki

Pasta Chili

Pasta chili – to popularny dodatek w kuchni tajskiej. Nadaje potrawom charakterystycznego, ostrego smaku. Pasta chili powszechnie stosowana jest w kuchni azjatyckiej. Pasta ta pochodzi z Indonezji,  gdzie liczy już 2000 lat. Dodaje się ją do zup takich jak Tom Yum czy Tom Kha Gai. Można ją stosować na wiele sposobów; jako dip, sos lub po prostu dodatek do potraw z grilla. Stosować ją można do wielu rodzajów mięs, warzyw i owoców morza. Uzyskiwana jest przede wszystkim ze zmielonych papryczek chili.

Pastę chili można zakupić w naszym internetowym sklepie klikając tutaj.

Orientalny Sklep

Pasta Chili

Pasta Chili

Komentarze   

 
0 #1 Wilfredo 2017-07-07 18:47
Hello guys! Who wants to see me live? I'm live at HotBabesCams.co m, we can chat, you
can watch me live for free, my nickname is Anemonalove: https://3.bp.blogspot.com/-u5pGYuGNsSo/WVixiO8RBUI/AAAAAAAAAFA/JWa2LHHFI2AkHParQa3fwwHhVijolmq8QCLcBGAs/s1600/hottest%2Bwebcam%2Bgirl%2B-%2BAnemonalove.jpg , here is my photo:

https://3.bp.blogspot.com/-u5pGYuGNsSo/WVixiO8RBUI/AAAAAAAAAFA/JWa2LHHFI2AkHParQa3fwwHhVijolmq8QCLcBGAs/s1600/hottest%2Bwebcam%2Bgirl%2B-%2BAnemonalove.jpg
 

Dodaj komentarz

Kod antyspamowy
Odśwież

Znajdź Przepis

Orientalny Sklep

Orientalny Sklep

;