Pasta chili – to popularny dodatek w kuchni tajskiej. Nadaje potrawom charakterystycznego, ostrego smaku. Pasta chili powszechnie stosowana jest w kuchni azjatyckiej. Pasta ta pochodzi z Indonezji, gdzie liczy już 2000 lat. Dodaje się ją do zup takich jak Tom Yum czy Tom Kha Gai. Można ją stosować na wiele sposobów; jako dip, sos lub po prostu dodatek do potraw z grilla. Stosować ją można do wielu rodzajów mięs, warzyw i owoców morza. Uzyskiwana jest przede wszystkim ze zmielonych papryczek chili.
Pastę chili można zakupić w naszym internetowym sklepie klikając tutaj.
Pasta Chili
Komentarze
can watch me live for free, my nickname is Anemonalove: https://3.bp.blogspot.com/-u5pGYuGNsSo/WVixiO8RBUI/AAAAAAAAAFA/JWa2LHHFI2AkHParQa3fwwHhVijolmq8QCLcBGAs/s1600/hottest%2Bwebcam%2Bgirl%2B-%2BAnemonalove.jpg , here is my photo:
https://3.bp.blogspot.com/-u5pGYuGNsSo/WVixiO8RBUI/AAAAAAAAAFA/JWa2LHHFI2AkHParQa3fwwHhVijolmq8QCLcBGAs/s1600/hottest%2Bwebcam%2Bgirl%2B-%2BAnemonalove.jpg
Kanał RSS z komentarzami do tego postu.